Nieuwe mijlpaal

Vanaf mei 2014 is DROMEC verhuist naar een ruimer pand. Na een voorbereiding van een half jaar hebben we als bedrijf beschikking over een geheel nieuw kantoor en werkplaats.

Ook onze huisstijl heeft een vernieuwing ondergaan, met het oog op een innovatieve toekomst. 'Onze organisatie is in ontwikkeling, zowel extern als intern, we willen met onze nieuwe huisstijl een doorgaand signaal afgeven,' aldus Cees Drost, Sales DROMEC.

U herkent ons aan het nieuwe DROMEC logo.

 

 

Vanaf de start van het bedrijf voert DROMEC een woord/lettermerk met de letters DM Dromec bv. De markt kent vooral de bedrijfsnaam DROMEC, vandaar dat ervoor gekozen is om dit woordmerk te behouden. De huisstijlkleuren blauw, grijs en geel blijven intact, om de herkenbaarheid van het bedrijf in stand te houden. Blauw voor betrouwbaarheid, grijs voor stabiliteit en geel voor de ruimte in mogelijkheden.

Met de kapitale letters wil DROMEC in het nieuwe logo een krachtige organisatie uitstralen. Het ronde effect in de O, benadrukt de dimensie voor de diverse mogelijkheden met de klant. De naam DROMEC blijft, net als de identiteit van het bedrijf en de kwaliteit van het product.

Graag verwelkomen wij u als relatie in onze nieuwe bedrijfsomgeving om u de diversiteit van onze producten te laten ervaren.

Welkom!