Spudpaallieren

Dromec is jaren geleden begonnen met het ontwerp en de productie van lieren. Deze lieren zijn zowel leverbaar in staal als in RVS. De lieren kunnen uitgevoerd worden met een elektrische, hydraulische of pneumatische aandrijving. Doordat Dromec ontwerp en produktie in eigen hand heeft kan er snel ingespeeld worden op veranderingen in de markt en klantspecifieke wensen.

Van de voordelen van spudpalen wordt al decennia op werkschepen gebruik gemaakt. Wij zien nu een ontwikkeling dat men in de binnenvaart in toenemende mate ook gebruik gaat maken van de voordelen van spudpalen. De vraag naar spulpalen bij zowel nieuwbouw als bij reeds in gebruik zijnde schepen is op dit moment enorm.

Dromec is op deze vraag ingesprongen en heeft geïnvesteerd in de ontwikkeling en produktie van spudpaallieren. De kenmerken van deze spudpaallieren zijn eenvoud en degelijkheid. Daarnaast zijn er voor de spudpaallier diverse opties mogelijk zoals een spindeleindschakelaar en een drukrol. Op de 'Shipping & Construction' zullen wij diverse lieren presenteren.

Het testen van lieren gebeurt meestel door de lier statisch te belasten met een kracht-opnemer. Dromec heeft er echter voor gekozen om de lieren daarnaast ook dynamisch te kunnen testen.

Daar dergelijke testopstellingen niet standaard in de markt verkrijgbaar zijn, heeft Dromec in eigen huis een test-opstelling ontwikkeld voor het dynamisch testen. Door middel van een dynamische test kan de lier getest worden zoals deze in de praktijk gebuikt wordt.

De lijnen binnen de organisatie van Dromec zijn kort en de aanpak wordt bijzonder gewaardeerd door de markt, daardoor is Dromec succesvol.

Wij nodigen u graag uit voor en bezoek aan ons bedrijf.