Bedrijfsprofiel

Dromec b.v., gevestigd in Rhenen, is een bedrijf waar het accent ligt op een creatief gebruik van technische knowhow. Onze hoofdafnemers bevinden zich in de industriële , maritieme en agrarische sector en in de voedingsindustrie. U vindt ons werk onder meer in transportsystemen, productverwerkende machines, verpakkingsmachines, installaties op vissersschepen en voersystemen.

Communicatie is essentieel en met name het luisteren naar de klant. Wij onderkennen uw behoefte en een gedreven team van mensen staat voor u klaar. Enthousiastelingen, die graag voor u puzzelen om vervolgens met een kwalitatief uitstekende oplossing te komen. In elke situatie willen we een precies passend product met hoge prestaties leveren, precies zoals de klant verwacht. Maatwerk dus, elke keer opnieuw een uitdaging.

Onze interne lijnen zijn kort, iedereen weet waar men mee bezig is. Voor u betekent het altijd een antwoord op uw vraag, ongeacht of uw contactpersoon aanwezig is of niet. Dat hoort bij onze service. U bent voor ons geen nummer, u bent een klant die wij graag ten dienst zijn.

Service is meer dan alleen de verkoop, het is ook onderhoud en snelle reacties bij eventuele vervanging. Wij hebben daarom altijd een strategische voorraad in ons magazijn, zodat wij u direct kunnen helpen. Een garantie voor u dat u niet of nauwelijks verlies aan productietijd hebt.

Wij willen de technische partner zijn waarop u kunt bouwen en vertrouwen. Dat durven wij te stellen, omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor wat wij doen. Optimaal en met plezier.