DROMEC advies en engineering

Bij DROMEC gaan we verder dan het ontwerpen, produceren en leveren van lieren en aandrijvingen. Onze eigen engineers zijn voortdurend bezig met het bedenken van innovaties. We bedenken oplossingen voor alledaagse problemen. Zo hebben we in de afgelopen jaren onder andere een slimme oplossing bedacht voor de binnenvaart: een draaiende bolderkop.

Consultancy en maatwerk

Regelmatig komen opdrachtgevers bij ons met een technisch probleem. We gaan dan samen op zoek naar een maatwerk oplossing voor de juiste lier, liersysteem  en/of aandrijving. Zo hebben we al diverse maatwerk lieren turn-key opgeleverd voor het trekken van offshore elektriciteitskabels, windturbines, offshore projecten, kranen, volledig elektrische vangstsystemen voor commerciële visserij, alternatieve energie opwekking,  mijnbouw, binnenvaart etc.

Besturingen

Bij elk project komt niet alleen de productie en montage van een lier kijken, maar het echte verschil wordt gemaakt door de juiste besturing. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken van o.a. Siemens. Met een maatwerk besturing van onze engineers bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw project.

Persoonlijk advies

Heeft u vragen over het hijsen of trekken van lasten? Een idee waarvan u de haalbaarheid wilt toetsen of wilt u gewoon even van gedachten wisselen met 1 van onze specialisten? Neem dan snel contact op!

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met een expert via onderstaande button. 

Neem contact op