DROMEC maatwerk lier

Welkom bij Dromec Winches – Uw partner voor op maat gemaakte lieroplossingen!

Bent u op zoek naar een lier die perfect aansluit op uw specifieke behoeften en vereisten? Zoek niet verder! Bij Dromec Winches zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk lieren die voldoen aan de unieke uitdagingen van uw projecten. Lieren op basis van klantspecificatie is onze core business!

Een maatwerk lier voor elke uitdaging

Wij begrijpen dat elke toepassing zijn eigen set van eisen heeft. Of u nu een lier nodig heeft voor de maritieme sector, de offshore-industrie, de bouwsector of een andere sector, wij hebben de expertise om de perfecte oplossing te bieden. Onze ervaren technische teams werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en een op maat gemaakte lier te ontwerpen die naadloos aansluit op uw project.

Innovatie voor maatwerk lieren

Bij Dromec Winches streven we naar innovatie en uitmuntendheid. We maken gebruik van geavanceerde ontwerptechnieken en moderne technologieën om lieren te produceren die uitblinken in prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar een elektrische lier, een hydraulische lier of een voorraad lier, wij hebben de kennis en middelen om aan uw wensen te voldoen.

Alleen de hoogste kwaliteit

Onze maatwerk lieren worden vervaardigd volgens de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. We gebruiken hoogwaardige materialen en voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat onze lieren bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden en betrouwbaar blijven onder hoge belastingen. Daarnaast kunnen we aanvullende functies en accessoires integreren, zoals lastbegrenzers, snelheidsregelingen en draadloze afstandsbedieningen, om aan uw specifieke vereisten te voldoen.

Samen voor de beste oplossing!

Bij Dromec Winches streven we ernaar om uw volledige tevredenheid te garanderen. Naast het leveren van hoogwaardige maatwerk lieren, bieden we uitstekende service en ondersteuning aan onze klanten. Ons team van deskundige professionals staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, technisch advies te geven en u te ondersteunen bij eventuele servicebehoeften. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en streven naar uw succes.

Maatwerk oplossing bedenken met Dromec Winches specialisten!

Waarom genoegen nemen met standaardoplossingen als u een lier kunt hebben die speciaal voor uw project is ontworpen? Kies voor de maatwerk lieroplossingen van Dromec Winches en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke lierbehoeften.

Onze producten

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Over DromecMeer over Dromec Winches