Landbouw Mechanisatie en DROMEC

De sector Landbouw Mechanisatie vraagt om betrouwbare oplossingen, snelle levertijden tegen een scherpe prijs. Het gebruik van aandrijvingen in deze sector is seizoensgebonden en betekend vaak zeer intensief gebruik in een relatief korte periode. Hiervoor heeft DROMEC een passend programma aandrijvingen, tandwielkasten en elektromotoren die in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar zijn. Onze 24 uurs service en storingsdienst biedt extra meerwaarde, zodat u zo snel mogelijk weer in bedrijf bent.  

Wormwiel tandwielkasten

Wormwiel tandwielkasten

Wormwielkasten zijn in de landbouw mechanisatie een bekend gezicht. Met als eigenschappen: eenvoud, robuust,  grote keuze aan ratio’s, in bepaalde ratio’s zelfremmend en lage prijs, is dit type kast populair bij de machinebouwers in dit segment.

Naast de mogelijkheid voor het aanbouwen van IEC elektromotoren, kunnen deze kasten ook geleverd worden met een hydromotor connectie. Daarnaast zijn opties als RVS holle as, moment steunen, anti corrosie lak etc. mogelijk.

Door de levensduur smering vragen deze aandrijvingen in de regel weinig tot geen onderhoud.

Lees meer
Berma tandwielkasten

Berma tandwielkasten

Berma tandwielkasten zijn speciaal ontwikkeld voor de landbouw en dan met name voor bodem of vloerketting aandrijving. Ook hier geld: simpel en zeer sterk! Dromec levert de gehele Berma range tegen scherpe prijzen en met korte levertijden.

Met een koppel bereik van 450 t/m 10.000 Nm is dit type kast breed inzetbaar. Verkrijgbaar met hydromotor input, vaste ingaande spline as, en IEC aanbouwflens voor monteren van IEC elektromotoren.

Wenst u de Berma website te bezoeken? Klik dan hier.

Lees meer
IEC elektromotoren

IEC elektromotoren

Om landbouwbouw mechanisatie bedrijven, vee, fruit & akkerbouwers snel te kunnen helpen in geval van een defecte elektromotor, heeft Dromec een zeer grote voorraad motoren direct beschikbaar. Ook remmotoren kunnen uit voorraad worden geleverd.

Neem gerust eens contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer