DROMEC voor machinefabrieken (OEM)

DROMEC levert een uitgebreid assortiment aandrijvingen en motoren uit voorraad. Door eigen assemblage houden wij de levertijden erg kort. Onze eigen engineering afdeling denkt met u mee waardoor wij bij elk vraagstuk de juiste oplossing aandragen. Of het nu gaat om een aandrijving, besturing of systeem, Dromec verzorgt het gehele traject samen met u.

De meerwaarde van DROMEC:

  • Persoonlijke aandacht
  • Europese kwaliteit uit voorraad leverbaar
  • Eigen assemblage = zeer korte levertijden
  • Uitwisselbaar met alle gangbare merken en zeer compacte bouwvorm
  • Ook bouw besturingskasten, service & reparatie (ook op locatie)
  • Wereldwijd servicepunten

Neem direct contact op

Hydromec aandrijvingen

Hydromec aandrijvingen

Hydromec aandrijvingen hebben een modulaire opbouw en zijn in veel gevallen 1 op 1 uitwisselbaar met de gangbare fabrikaten in de markt. Dromec is een zogenaamde Hydromec Shop. Dit houdt in dat alle aandrijvingen uit voorraaddelen worden gebouwd, getest en eventueel worden voorzien van een elektromotor. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief goede producten met snelle levertijden tegen een marktconforme prijs. Door eigen engineering en de mogelijkheid om te verspanen zijn ook specials geen probleem. Naast Hydromec tandwielkasten en ICME elektromotoren leveren wij ook Varspé variatoren uit voorraad.

Meer informatie
Elektrische besturingen / Opbouw frequentie regelaar / motor combinaties

Elektrische besturingen / Opbouw frequentie regelaar / motor combinaties

Dromec ontwerpt en bouwt besturingen voor aandrijvingen en eigen liersystemen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor speciale software en in eigen huis ontworpen grafische MMI (Man Machine Interface). Alles tussen basis en zeer complex is mogelijk!

Meer informatie
Specials

Specials

In bepaalde situaties of industrieën zijn standaard aandrijvingen niet toepasbaar. Dit kan te maken hebben met bijvoorbeeld omgevingscondities, machine-integratie of prijs. In samenspraak met de klant zorgt Dromec voor een passende, prijstechnische oplossing. 

Meer over specials
De mensen achter de Dromec aandrijvingen

De mensen achter de Dromec aandrijvingen

Bij Dromec staat de klant centraal of het nu gaat om aandrijvingen of lieren. Als lierenproducent (OEM) weten wij waar een machinebouwer waarde aan hecht en behoefte aan heeft. Hierdoor bieden wij onze klanten dezelfde service en kwaliteit die wij zelf verwachten van onze toeleveranciers op lieren gebied. Mocht u willen komen kijken in ons bedrijf en kennismaken met de mensen achter Dromec? U bent altijd welkom!

Meer over DROMEC aandrijvingen