Nieuws

Nieuwsgierig naar het laatste DROMEC nieuws? 
Nieuwe ontwikkelingen, producten of beursdeelnames? U vindt het hier !

Dromec beperkt bereikbaar rondom de feestdagen

Dromec zal in week 52 & week 1 beperkt telefonisch bereikbaar zijn en geen orders uitleveren. Indien u voorraden wenst aan te vullen of leveringen wenst te ontvangen kort voor of direct na deze periode, dan verzoeken wij u vriendelijk deze bestellingen voor week 50 bij ons in te dienen.
 
Wij hopen dat deze informatie bijdraagt aan een goede planning van uw inkopen en leveringen gedurende de komende kerst periode.
 
Mochten er vragen zijn dan staat ons verkoopteam u graag te woord.
                                                                                              
Met vriendelijke groet,

Joost Ressing             
Sales en Marketing Manager

 

Lees meer
Duurzame scheepsbouw en visserij krijgt 5 miljoen subsidie

In 2019 zal er 5 miljoen extra gereserveerd worden voor de Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS). Dat heeft de Tweede Kamer besloten door het aannemen van een amendement. Volgend voorjaar zal er een besluit genomen worden over langdurige voortzetting van de SDS regeling. Hiertoe zal het ministerie van Economische zaken en klimaat een evaluatie uitvoeren.

Lees meer
DROMEC voor machinefabrieken (OEM)

DROMEC levert een uitgebreid assortiment aandrijvingen en motoren uit voorraad. Door eigen assemblage houden wij de levertijden erg kort. Onze eigen engineering afdeling denkt met u mee waardoor wij bij elk vraagstuk de juiste oplossing aandragen. Of het nu gaat om een aandrijving, besturing of systeem, Dromec verzorgt het gehele traject samen met u.

Lees meer


Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met een expert via onderstaande button. 

Neem contact op