Nieuws

Nieuwsgierig naar het laatste DROMEC nieuws? 
Nieuwe ontwikkelingen, producten of beursdeelnames? U vindt het hier !

Revisie SEW FF107 AM200 reductor

Begin dit jaar heeft Dromec voor 1 van haar klanten en revisieopdracht verzorgt. Het betrof hier een SEW FF107 AM200 reductor met opgebouwde 30kW VEM elektromotor die werd toegepast op een roerwerk.  Dromec heeft deze set op 14 december bij de klant opgehaald en 19 december, compleet gereviseerd en getest weer afgeleverd. Gedurende deze revisie zijn alle tandwielsets gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt en alle lagers met afdichtingen vervangen. Voor revisie en reparatie van alle merken tandwielkasten en types kunt u bij Dromec terecht. Ook bij u op locatie!

Lees meer
Dromec Active Heave Onshore Test Systeem

Hoe mooi zou het zijn om Active Heave Lieren direct na productie, op land, waarheidsgetrouw te kunnen testen ? Het probleem hierbij is niet zozeer de snelheid, maar veel meer de versnelling welke optreedt in deze systemen.

Lees meer
Duurzame scheepsbouw en visserij krijgt 5 miljoen subsidie

In 2019 zal er 5 miljoen extra gereserveerd worden voor de Subsidieregeling Duurzame Scheepsbouw (SDS). Dat heeft de Tweede Kamer besloten door het aannemen van een amendement. Volgend voorjaar zal er een besluit genomen worden over langdurige voortzetting van de SDS regeling. Hiertoe zal het ministerie van Economische zaken en klimaat een evaluatie uitvoeren.

Lees meer
DROMEC voor machinefabrieken (OEM)

DROMEC levert een uitgebreid assortiment aandrijvingen en motoren uit voorraad. Door eigen assemblage houden wij de levertijden erg kort. Onze eigen engineering afdeling denkt met u mee waardoor wij bij elk vraagstuk de juiste oplossing aandragen. Of het nu gaat om een aandrijving, besturing of systeem, Dromec verzorgt het gehele traject samen met u.

Lees meer


Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met een expert via onderstaande button. 

Neem contact op