Dromec maakt het werk aan boord lichter en makkelijker

7 oktober

De binnenvaart is voor Dromec een erg leuke en interessante markt gezien de veelzijdigheid aan mensen en bedrijven waar wij mee in contact komen. Speciaal voor deze doelgroep hebben wij een aantal producten ontworpen met als doel de werkzaamheden aan boord lichter en makkelijker te maken. Elke schipper is trots op zijn of haar schip, dus naast functionaliteit en duurzaamheid moet het product er ook nog eens erg goed uitzien! Daar komt bij dat er aan dek nooit ruimte genoeg is, dus alle voorgaande eisen moeten ook nog eens in een krap jasje gegoten worden.

Lieren uit voorraad leverbaar

Dit alles heeft geresulteerd in een pakket producten die de weg naar onze klanten goed hebben gevonden en omdat we naast het leveren aan nieuwbouw ook veel doen in de vervangingsmarkt, zijn korte levertijden hierbij een must. Een aantal producten, zoals onze autokraanlieren en compacte draadankerlieren, hebben wij daarom altijd op voorraad. Niets is vervelender dan het niet van en aan boord kunnen met je auto!

Besturingen uit eigen huis

Naast de lieren ontwerpen en bouwen wij ook besturingen in eigen huis. Daarbij kan gekozen worden voor een besturing op basis van relais of frequentieregelaar. Ook hiervan is weer een aantal standaardmodellen uit voorraad leverbaar.

Service op locatie

Mochten er toch problemen of onduidelijkheden zijn omtrent nieuw aangeschafte lieren of met de bestaande lieren aan boord, dan staat onze serviceafdeling klaar om dit direct met de klant op te lossen waarbij een Dromec-monteur aan boord komt om daar ter plaatste service te verlenen.

Lieren op maat

Ons uiteindelijke doel is om de binnenvaartklanten op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen. Dat doen we bijvoorbeeld door het meeleveren van staalkabels, Dyneema-ropes en indien nodig ook ankers, ankerketting en stoppers. Klanten die niet wegkomen met een standaardmodel helpen wij door het ontwerpen en produceren van een lier op maat.

Lees hier het hele artikel in de Binnenvaartkrant >

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met een expert via onderstaande button. 

Neem contact op