Over onze aandrijvingen

Op de werkbank bij Dromec

Over onze aandrijvingen

Hydromec aandrijvingen hebben een modulaire opbouw en zijn in veel gevallen 1 op 1  uitwisselbaar met de gangbare fabrikaten in de markt. Dromec is een zogenaamde Hydromec Shop. Dit houdt in dat alle aandrijvingen uit voorraaddelen worden gebouwd, vervolgens gespoten, getest en eventueel worden voorzien van een elektromotor. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief goede producten met snelle levertijden tegen een marktconforme prijs. Door eigen engineering en de mogelijkheid om te verspanen zijn ook specials geen probleem. Naast Hydromec tandwielkasten en ICME elektromotoren leveren wij ook Varspé variatoren uit voorraad.

Hydromec aandrijvingen verkrijgbaar met aansluiting voor servomotoren.

Alle modellen Hydromec worm- en tandwielkasten kunnen geleverd worden met een servomotor input. Afhankelijk van het model aandrijving en type servomotor kunnen assen van ø 11 t/m ø 24 mm middels universele input koppeling worden gemonteerd. Betreffende de bouwflens van de servomotor kan worden gekozen uit 3 modellen vierkante motor aanbouwflenzen waarbij de hoek tussen de montage gaten 25°, 30° of 35° graden bedraagt.

Brushless tech brochure PDF >

Hydromec Compact Gear lijn uitgebreid met FA32 & 33

Onlangs heeft Hydromec haar lijn Shaft Mounted Compact Gear uitgebreid met de FA30 als kleinste aandrijving in deze reeks. Nieuw en compact, met dezelfde input als de FA40, verkrijgbaar met holle as Ø25mm en heeft een ratio’s bereik tussen de 6,06 en 417:1 met koppels tot 150Nm. Dit nieuwe model maakt ons assortiment Shaft Mounted Compact Gear in aluminium compleet voor kleiner vermogens.

Voorheen begon de lijn met de FA 40 grootte waarin ratio’s tussen de 2,91 en 356:1 mogelijk waren en een maximaal koppel van 320 Nm, leverbaar met een holle as van Ø30mm of Ø35mm.

Productsheet FA32 PDF >
Productsheet FA33 PDF >

PRONTO HYDRO-MEC/ Quick order

Speciaal voor spoedzendingen heeft Hydromec het zogenaamde Quick Order systeem ingevoerd. Met dit systeem kan Dromec Drives real time in de Hydromec Italïe voorraad kijken en bestellingen plaatsen. Het is mogelijk om het gehele programma wormwiel, coaxiaal en kegelwielkasten binnen 4-5 dagen verstuurd te krijgen vanaf Hydromec Italïe.

Op dit moment kunnen aandrijvingen in geval van stilstand bij de klant door Dromec Drives binnen enkele uren geleverd worden. Maar nu kunnen ook grotere aantallen binnen enkele dagen bij de klant liggen, zodat u zelf minder voorraad hoeft te houden.

Voor een directe link naar de Hydromec website klik hier!

 

Heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op met een expert via onderstaande button. 

Neem contact op