Bezoek Kees van der Staaij

gezant Sectoragenda Maritieme Maakindustrie

Donderdag 22 februari 2024 hadden we bijzonder bezoek: Kees van der Staaij.

Hij kwam als kersvere gezant Sectoragenda Maritieme Maakindustrie. We hebben hem bijgepraat over de uitdagingen voor de maritieme industrie in Nederland.
We hebben onze visie en innovatieve kracht kunnen delen. En we hebben laten zien hoe we deze innovaties met technische vakmensen en software oplossingen voor processen en besturing al in de markt zetten.

Bedankt voor dit inspirerende bezoek en we blijven ons inzetten voor een mooie toekomst van de maritieme sector wereldwijd!

Neem contact op met Cees Drost!

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Over DromecMeer over Dromec Winches