DROMEC Dinamic Oil lieren

voor Hoeflon

Hoeflon is gespecialiseerd in het ontwikkelen van compacte, mobiele machines voor het verplaatsen van lasten. Op de compact kranen levert DROMEC winches de hydraulische hijslieren van Dinamic Oil. Afhankelijk van het type kraan biedt DROMEC voor deze toepassing twee soorten lieren aan.

Hijslier

De kranen van Hoeflon worden heel divers ingezet. Door de compactheid van de kranen kunnen de machines bij bouwprojecten, maar ook in gebouwen allerlei werkzaamheden verrichten. De Hoeflon compactkranen zijn bij uitstek geschikt voor zeer nauwkeurige hijswerkzaamheden zoals het plaatsen van glas en kozijnen. De kraan kan gemakkelijk door een deuropening. Met de extra opbouw van de lier heeft de kraan nog meer hijsmogelijkheden. De lier is compact en toch sterk met de gewenste hoeveelheid kabelberging. De lier is uitgevoerd met een drukrol en de meest recente 3-windings detectie switch. Deze combinatie maakt het mogelijk om op zeer lage kabelsnelheid bijvoorbeeld glas of een kozijn te positioneren en te plaatsen.

Efficiëntie

De Hoeflon compactkraan heeft een telescopische giek waarmee de kraanarm naar een maximale hoogte uit kan schuiven. Vanaf deze hijshoogte laat de lier de kabel met haak zakken en wordt de last van de begane grond naar de gewenste etage gehesen. Vanaf de positie van de kraan kan de operator met de lier snelle hijsacties uitvoeren en zo efficiënt werken.

Joost Ressing:
‘De kracht van DROMEC ligt in de leverbetrouwbaarheid van de lieren van Dinamic Oil. We hebben een ruime voorraad en kunnen de diverse uitvoeringen in elke situatie op elk moment leveren. Met Hoeflon werken we zo aan een betrouwbare klantrelatie en ontzorgen wij de klant op het gebied van lieren.’

Neem contact op met Joost!

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.