DROMEC elektrische lieren

Welkom bij Dromec Winches – Uw specialist in hoogwaardige elektrische lieren!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en krachtige oplossing voor het hijsen en verplaatsen van lasten in verschillende industrieën? Zoek niet verder! Bij Dromec Winches hebben we de perfecte elektrische lier voor uw behoeften.

Duurzaam, betrouwbaar en veilig

Onze hijslieren zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en bieden een indrukwekkende combinatie van duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Of u nu zware lasten op een bouwplaats, in een fabriek of in de offshore-industrie wilt hijsen, onze elektrische lieren bieden de kracht en prestaties die u nodig heeft.

Soepel en efficiënt

Wat maakt onze elektrische lieren zo bijzonder? Allereerst leveren ze een indrukwekkend hijsvermogen, waardoor u lasten van verschillende gewichten veilig kunt tillen. Onze elektrische lieren kunnen worden vervaardigd uit de hoogste kwaliteit componenten en materialen, zodat u kunt vertrouwen op een soepele en efficiënte bediening en lange levensduur.

Standaard en maatwerk, inclusief besturingstechniek

Bij Dromec Winches begrijpen we dat elke toepassing uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte lieroplossingen die perfect aansluiten op uw specifieke eisen. Onze ervaren technische teams werken nauw met u samen om een elektrische lieren te ontwerpen die voldoet aan uw specifieke hefbehoeften, omgevingscondities en ruimtebeperkingen.

Veiligheid voorop

Onze elektrische lieren worden vervaardigd met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid in gedachten. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat onze elektrische lieren bestand zijn tegen zware belastingen en langdurig gebruik. Daarnaast zijn onze elektrische lieren uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen om de bescherming van zowel de lading als de bedieners te waarborgen.

Service en ondersteuning

Bij Dromec Winches staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om u niet alleen hoogwaardige elektrische lieren te leveren, maar ook uitstekende service en ondersteuning. Ons team van deskundige professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden, technisch advies te geven en u te ondersteunen bij eventuele servicebehoeften. We streven naar langdurige relaties met onze klanten en zorgen ervoor dat u de juiste oplossing krijgt voor uw hijsbehoeften.

Met DROMEC hijs lieren naar een hoger niveau!

Waarom zou u genoegen nemen met minder als het gaat om elektrische lieren? Kies voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en prestaties van Dromec Winches. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hijslieren uw hijswerkzaamheden naar een hoger niveau kunnen tillen.

Dromec hijslieren

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Over DromecMeer over Dromec Winches