DROMEC op Maritime Industry 2024 Gorinchem

Welkom bij DROMEC op de beurs voor binnen- en scheepvaart! Met onze nieuwe collega’s Roelof en Gijs denken wij graag met u mee voor diverse toepassingen in onze lieren en liersystemen.

We nemen u mee in ons complete aanbod van draadankerlier tot draaiende bolderkop. Met de recente overname van POTOS marine equipment, kunnen wij u nu ook voor de zeevaart en coasters lieren aanbieden in combinatie met onze specials. Vertrouwde kwaliteit met een frisse insteek!

De kracht van DROMEC: wij helpen u graag bij de kleinste draadankerlier voor de binnenvaartschipper tot de grootste ankerlier voor de zeegaande schepen! Ons team kijkt uit naar uw komst!

Onze producten voor de binnenvaart

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.