Dromec voor renewables

Opwekken van duurzame / groene energie

Wij zijn zeer actief op het vlak van de zogenaamde renewables. Dit is de verzamelnaam voor machines en installaties welke worden toegepast in het opwekken van groene / duurzame energie vormen.

In eerdere berichten zijn wij ingegaan op systeem van de firma Kitepower, een stand-alone systeem gebouwd waarmee middels een vlieger (kite) energie kan worden opgewekt. Meer info over KitePower kun je hier vinden.

We doen nog veel meer op gebied van windenergie:

  • Windturbine service lieren
  • Cablepullers (kabeltrek systemen) om tijdens de installatie van offshore windparken de elektriciteitskabels in de monopile en / of hoofdtransformator te trekken.
  • Pull in systemen (kabel landingssystemen) . Met deze systemen worden de hoogspanningskabels vanaf de offshore transformator gecontroleerd aan land gebracht

Heeft u een uitdaging op dit gebied dan horen wij dat graag!

Lees hier het hele artikel over KitePower in de ANWB Kampioen van december 2022 >

Benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen?

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Meer over Dromec WinchesMeer over Dromec Winches