Ingenieus liersysteem

voor cleanroom industrie

DROMEC Winches ontwikkeld ingenieus liersysteem om veilig een hightech en kostbaar object te kantelen voor speciaal transport internationaal.

Cees Drost DROMEC:

‘Binnen Dromec hebben we de beschikking over een aparte productielocatie waar systemen voor de cleanroom industrie geassembleerd worden. Deze ruimte heeft zijn eigen inrichting qua tooling. Dat geeft iets weer van de hoogstaande kwaliteit die wij als bedrijf kunnen realiseren.’

Contact met Dromec

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Over DromecMeer over Dromec Winches