Serie Dinamic Oil lieren voor NEBOMAT

DROMEC Winches levert serie Dinamic Oil lieren aan NEBOMAT

NEBOMAT in Maasbracht is een vooraanstaande fabrikant van elementenstellers. Deze hijswerktuigen worden ingezet voor het mechanisch verlijmen van kalkzandsteenelementen, in de woningbouw en utiliteit. Voor deze geavanceerde hijswerktuigen levert DROMEC Winches series Dinamic Oil lieren. Met deze tool wordt fysieke belasting van personeel tot een minimum beperkt.

Liersysteem minikraan

De Dinamic Oil winch is gemonteerd in de technische ruimte van de kraan. Deze krachtige en hoogwaardige lier is speciaal ontworpen voor gebruik in veeleisende omstandigheden. Met een hijskracht van 800kg worden de elementen verplaatst op de begane grond of verdieping. De lier is hydraulisch en compact zodat het systeem op diverse bouwlocaties ingezet kan worden. Voor het ontwerp van de minikraan is de Dinamic Oil lier met een paar klantspecifieke wensen door de engineers van DROMEC Winches in het ontwerp ingepast.

Dinamic Oil lier

Deze series voor NEBOMAT worden geproduceerd door Dinamic Oil S.p.A., een gerenommeerde Italiaanse fabrikant van hydraulische componenten. Met een sterke trekkracht en draagvermogen is deze lier zeer geschikt voor industriële toepassingen. Met de hydraulische aandrijving heeft de lier een uitstekende koppel bij lage snelheid, waardoor de minikraan nauwkeurig en efficiënt kan werken. Ook is de lier uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zodat de operator veilig kan werken. Bij DROMEC Winches kunnen de engineers ook bij deze lier meedenken in klantspecifieke oplossingen.

Joost Ressing:
‘Voor NEBOMAT hebben wij altijd een aantal Dinamic Oil lieren op voorraad staan, zodat we snel kunnen handelen bij calamiteiten of uitval. Service is voor ons een belangrijke kernwaarde. De klant hoeft niet stil te staan bij het bouwproject omdat wij de lier altijd innemen voor revisie en gelijk een nieuwe leveren op locatie. Zo hebben we al jarenlang een fijne samenwerking.’

Nemaasko

NEBOMAT is in 2004 ontstaan uit Wynmalen Hausmann Nemaasko, met al 140 jaar de oudste machine-importeur van Nederland voor Liebherr en Ammann. Met deze jarenlange ervaring zijn zij specialist in grondverzetmaterieel en minigravers.

Ook een maatwerk lier nodig?

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.