Welkom op Maritime Industry 2023

Stand E114

Welkom op onze stand op de Maritime Industry! Maritime Industry

De komende drie dagen zijn wij hier vertegenwoordigd met ons team.
Waar wij een scala van onze producten laten zien; speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart.
Wij ontvangen u graag op onze stand om u te adviseren. Stand E114

En voor wie niet naar Gorinchem kan komen, hebben we de producten voor de binnenvaart ook overzichtelijk op deze pagina gepresenteerd >

 

Onze producten voor de binnenvaart

Meer afbeeldingen

DROMEC winches. Uw beweging in goede handen.

Dynamisch en innovatief in liersystemen, besturingen en software. Met ons enthousiaste team werken wij aan de ontwikkeling van kleine tot zeer  grote & complexe systemen waarbij de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak worden gesteld. Ook afname- en keuringsinstanties zoals DNVGL, BV, ABS, Lloyds zijn bij ons kind aan huis waardoor uw lieren en systemen volledig bij ons kunnen worden afgenomen samen met u. 

Het begint vaak met een goed idee, het liefst op een kladpapiertje. Na een eerste overleg werken wij één of meerdere voorstellen uit inclusief een richtprijs en praatplaatje. Hierin blijft uw idee of op te lossen probleem altijd centraal staan. Indien het gevoel aan beide kanten goed is gaan we van start. Door de in eigen huis ontwikkelde en geschreven project software blijft uw project van begin tot eind volledig in beeld en onder controle inclusief de planning en levertijd. Daarnaast zijn wij LloydsRegister ISO 9001 gecertificeerd.

Meer over Dromec WinchesMeer over Dromec Winches